Kitchen Remodel with added Deck

This whole-level remodel started with the existing kitchen/dining area being cramped and a rear entrance to the home that did not fit the family’s everyday needs. The homeowners wanted an open floor plan with plenty of counter space, base cabinetry, natural light, and generous walking spaces for traffic flow for a busy family of 5.

The backyard area from the kitchen needed a built deck in to be level with the rest of the home, in order to create a flexible space for their current and future needs. Natural light drove the cabinet design and resulted in primarily base cabinets instead of a standard upper cabinet/base cabinet layout. Deep drawers, accessories, and tall storage replaced what would be wall cabinets to allow for the empty wall space to capture as much natural light as we could. Afterward was installed a deck including the largest selection of staircase.

 

VIEW PROJECTS

Residential

Boston, MA

what we did

Design / Interior Design / Outdoor

Related Projects
  • Remodel
    Remodel
    Interior Design Residence
  • Build
    Build
    Architect Interior Design Residence